Hoe kom ik in het programmeer menu van de GT-909NL

Artikel 9 van 13

Hoe kom ik in het programmeer menu van de GT-909NL ?
 ● Schakel met de werkende handzender het alarm systeem uit.
● Zet het contact van de auto aan.
● Druk de contactpunten van de GT-889 handzender of die van de noodsleutel tegen de contactpunten van het commandoblok. Neem de handzender los van het commandoblok.
● Er zal een PIEP toon van de sirene hoorbaar zijn en de LED in het commandoblok zal rood gaan branden. In de tijd dat de LED rood brand dient het contact van de auto uit gezet te worden.
● Na ongeveer 3 seconden zal er een PIEP toon te horen zijn van de sirene en de LED knippert 1 keer. Zet nu direct het contact van de auto aan en weer uit. De LED zal continue rood blijven branden.Het systeem staat nu in de programmeer functie.
Hoe kan ik de draadloze infrarood sensor (GT-2360C) op de GT-909NL programmeren ?
 ● Open de sensor and sluit de 9 Volt alkaline batterij aan.
● Contoleer dat de LED van de sensor snel knippert.
● Zet een van de dipswitchen op ON om een zone te kiezen. (dipswitch nr. 1 tot nr.6 meestal wordt nummer 2 gekozen).
● Controleer dat de LED van de sensor uit is.
● Sluit de behuizing van de sensor goed en wacht minimaal 30 seconden voordat u de sensor op de GT-909NL programmeert.
● Open het programmeer menu van de GT-909NL (zie hiervoor de uitleg over het GT909NL programmeer menu).
● Druk op de TEST knop van de sensor en wacht totdat de GT-909NL de bevestiging geeft dat de sensor juist is geprogrammeerd, de status LED van het alarm zal 1 keer rood knipperen en de sirene geeft 1 piep toon
Hoe kan ik de draadloze magneet sensor (GT-854) op de GT-909NL programmeren ?
 ● Open de sensor en plaats de lithium batterij (cr2320 batterij)
● Controleer dat de LED van de sensor snel knippert.
● Zet een van de dipswitchen op ON om een zone te kiezen.(dipswitch nr. 1 tot nr.6 meestal wordt nummer 2 gekozen).
● Controleer dat de LED van de sensor uit is.
● Sluit de behuizing van de sensor en wacht minimaal 5 seconden voordat u de sensor op de GT-909NL programmeert.
● Open het programmeer menu van de GT-909NL (zie hiervoor de uitleg over het GT909NL programmeer menu).
● Druk op de TEST knop van de sensor en wacht totdat de GT-909NL de bevestiging geeft dat de sensor juist is geprogrammeerd, de status LED van het alarm zal 1 keer rood knipperen en de sirene geeft 1 piep toon.
Hoe kan ik een handzender op de GT-909NL programmeren ?
 LET OP !!! Wanneer het programmeer menu wordt geopend zullen alle oude handzenders en noodsleutels uit het geheugen worden geprogrammeerd. Deze moeten dus ook opnieuw worden geprogrammeerd.

● Schakel met de werkende handzender het alarm systeem uit.
● Zet het contact van de auto aan.
● Druk de contactpunten van de GT-889 handzender of die van de noodsleutel tegen de contactpunten van het commandoblok. Neem de handzender los van het commandoblok.
● Er zal een PIEP toon van de sirene hoorbaar zijn en de LED in het commandoblok zal rood gaan branden. In de tijd dat de LED rood brand dient het contact van de auto uit gezet te worden.
● Na ongeveer 3 seconden zal er een PIEP toon te horen zijn van de sirene en de LED knippert 1 keer. Zet nu direct het contact van de auto aan en weer uit. De LED zal continue rood blijven branden.Het systeem staat nu in de programmeer functie.
● Druk nu op de sluitknop van de werkende handzender, de LED van het commandoblok zal nu even groen branden en vervolgens uit gaan en de sirene zal 1 PIEP toon geven.
● Druk nu op sluitknop van de NIEUWE handzender of druk de NIEUWE noodsleutel tegen het commandoblok, de LED van het commandoblok zal nu even groen branden en weer uit gaan, de sirene zal 1 PIEP toon geven.
● Wacht 10 seconden, de sirene zal een PIEP toon geven en het programmeer menu zal worden verlaten.
© 2011 - 2024 goedkopeautoradio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel