Klantenservice

 

Bestelling 

Bestellen  
Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren. U kunt als gast of met een account afrekenen. Na dat uw u bestelling heeft bevestigt kiest u de betaalmethode iDeal om de bestelling af te ronden. 

Bevestiging  
Als uw e-mailadres correct is ingevuld, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van uw bestelling. Heeft u geen e-mail met orderbevestiging gekregen dan is uw bestelling niet ontvangen, vergeet niet eerst het postvak ongewenste mail te checken! En neem anders contact op met ewald_wolthuis@hotmail.com 

  

Betaling- verzending- leveringsgebied 

Betaling 
Beschikbare betaalmethoden is iDeal (waarbij achteraf betalen ook mogelijk is!)

Verzending
Zodra de betaling ontvangen is verzenden wij binnen 1-2 werkdagen uw bestelling.

- Voor pakketpost binnen Nederland zijn de verzendkosten 7,- euro met Track & Trace PostNL.
- Voor brievenbuspakje met een trackingnummer binnen Nederland zijn de verzendkosten 4,- euro 

Leveringsgebied 
Het volgende leveringsgebied buiten Nederland is: Duitsland, maar als u uit een ander land komt en wilt bestellen, neem dan contact op met ewald_wolthuis@hotmail.com 

  

Herroepingsrecht en retourneren  

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Hier zijn voor uw geen extra kosten aan verbonden. 
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van terugzending of herroeping terug betaald. 

Enkel de kosten voor retour zijn voor u eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs goed, aangezien wij niet aansprakelijk zijn voor verloren pakketten. 

Bij retourneringen van artikelen uit een zending van meerdere items worden de verzendkosten niet vergoed wanneer u niet alle artikelen retourneert. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Goedkopeautoradio geretourneerd worden. Producten die niet in dezelfde staat verkeren als de staat van levering worden niet omgeruild of vergoed. 

  

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ewald_wolthuis@hotmail.com 

Het formulier voor het herroepen van de overeenkomst kan ingevuld per post worden opgestuurd of ingescand per mail retour. 

  

Retour adres: 

Goedkopeautoradio 

Triatlon 16 

1567 JG Assendelft 

Nederland 

  

U dient de artikelen zonder onnodige vertragingen aan ons te retourneren en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop uw ons informeert dat u de koopovereenkomst wilt herroepen. Indien u de producten binnen de contractuele termijn van het herroepingsrecht retourneert, maar nadat de wettelijke termijn van 14 dagen na de leverdatum is verstreken, krijgt u alleen het voor deze producten betaalde bedrag exclusief verzendkosten gerestitueerd.  

Retourneren onder rembours zullen wij niet accepteren. 

 

© 2011 - 2024 goedkopeautoradio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel